Történetek emberekről, akik maguk mögött hagyták a városi létet...

Városból Vidékre

Városból Vidékre

Írj nekünk

2014. augusztus 17. - OtthonKommandó

Kiktől várunk történeteket?

Azoktól, aki a pörgős városi lét helyett a falusi nyugalmat választották és a városi lakást, tanyára, falusi vagy falusias környezetre cserélték.

Miről írj?

Arról, hogy hogyan és miért jutottatok arra a következtetésre, hogy váltani szeretnétek, mi volt a "menekülés" mozgatórugója. Leírhatod az egész folyamatot, mert ezek a dolgok sokszor évekig érlelődnek és a megvalósulás sem pár hónap. mit adtatok fel - ha egyáltalán fel kellett bármit is adni. Valamint, hogy mennyire szakadtatok el a városról, pl gazdálkodni kezdtetek vagy bejártok dolgozni. Végül a vidéki létről egy kis összefoglaló, mi változott, mi más (jó és rossz is) és néhány tanács azoknak, akik hasonló lépésre készülnek.

Mivel az oldal célja, hogy segítsen döntést hozni azoknak, akik hasonlón törik a fejüket, ezért örülnénk, ha minél több hasznos részletet megosztanál az olvasókkal, természetesen nem kötelező.

  • Honnan hova költöztetek
  • Munkaviszony/foglalkozás - ez sokakban kérdés, hogy hogyan lehet kivitelezni. Teljes váltással, otthonról dolgozással, bejárással, stb.
  • Családi állapot, kor, keresztnév

Kérlek küldj nekünk néhány képet is, mert történetet úgy jó olvasni, ha kicsit bele is látunk. Jöhet kép házről, kertről, veteményesről, állatokról vagy bármiről, ami a vidéki életeteket szimbolizálja.

Hova írj?

E-maileket a ditta@otthonkommando.hu címre küldhetsz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosbolvidekre.blog.hu/api/trackback/id/tr296611401
süti beállítások módosítása